Milliyetçi Hareket Partisi Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek, anneler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Zeybek yazılı olarak yayınladığı mesajında, "“Kadınlar, kültürel, sosyal ve iş hayatının her alanında mücadele ederken, aynı zamanda annelik gibi çok kıymetli bir sorumluluğu da üstlenmişlerdir. Anneler, ailelerinin, evlatlarının ve ülkesinin geleceği için sonsuz fedakarlık, sevgi ve şefkatle emek verirler. Bunları tarihimiz boyunca çeşitli örneklerle gördük ve yaşadık. Onların vatan sevgisi, evlat sevgisi bizlere her zaman güç vermiştir.
Hayatımızın en değerli varlıkları, baş tacımız annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödememiz mümkün değildir. Onların kıymeti sadece yılın bir günü değil, daima hatırlamak ve hürmet etmek asli sorumluluğumuz olmalıdır. Şüphesiz ki, onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Kaldı ki dünya da anne sevgisinin yeri çok daha ayrıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizi Anneler Günü’nü kutluyorum. Sevginin ve iyiliğin kaynağı annelerimize saygılarımı sunuyor ellerinden öpüyorum" ifadelerine yer verdi.

 


Başkan Zeybekten Anneler Günü Mesajı

Başkan Zeybekten Anneler Günü Mesajı