Milliyetçi Hareket Partisi Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Zeybek yazılı olarak yayınlamış olduğu mesajında, "Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif’in son vakitlerini yaşadığımız, izzet ve ikramın sınırsız olduğu, inananların yakarışlarıyla birlikte büyük bir af ve bağışlanma gecesi olan Kadir gecesine ulaşmanın bahtiyarlığını yaşarken, Onbir Ayın Sultanı Ramazan ayına veda edecek olmanın burukluğunu yaşıyoruz.

Kadir gecesi, nimetlerin sınırsız olarak verildiği, kalplerin, duygu ve davranışların her türlü kötülükten iyiliğe sevk edildiği bir zamandır. Bu zamanda, yeşeren kardeşlik duygusuyla ve millet olmanın bilinciyle birlikte milletimizin ve aziz vatanımızın kutlu yükselişine şahit olacağımız bir dönemece girmeyi temenni ediyorum.

Bunun yanında, ülkemizin, milletimizin bekası, ülkemizin terakkisini ve mazlum milletlerin, Müslüman coğrafyaların ve tüm Türk-İslam aleminin kurtuluşa ermesi ve esenliği için dualarımızda yer ayrılması gerektiğini düşünüyorum.

Bu duygu, düşünce ve temennilerle tüm Türk-İslam aleminin mübarek Kadir gecesini en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek gecenin milletimizin barış, huzur ve bin yıllık kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.


Başkan Zeybek'ten Kadir Gecesi Mesajı

Başkan Zeybek'ten Kadir Gecesi Mesajı