AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay seçim çalışmaları kapsamında AK Parti kadın kolları teşkilatı ile buluştu. Uluçay burada yaptığı konuşmada, “çalışan, üreten, ocaklarının dumanlarını tüttüren Afyonkarahisarlı kadınlarımızla birlikteyiz. Hanım kardeşlerimizin destekleri ile bu yolu hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, seçim çalışmaları kapsamında partinin kadın kolları teşkilatı ile buluştu. Uluçay’a AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk eşlik ederken kadın kolları üyeleri de yoğun katılım sağladı.

Uluçay AK Parti Afyonkarahisar kadın teşkilatına seslendi. Buluşmada Afyonkarahisar'ın geleceği için yapılacak projeler ve hedefler üzerine karşılıklı fikir alışverişi bulundu.

“Hanım kardeşlerimizin destekleri ile bu yolu hep birlikte yürüyeceğiz”

Uluçay, kadın kolları teşkilatına hitaben yaptığı konuşmada, "Afyonkarahisar'ın kalkınması ve gelişmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Kadınlarımızın da bu süreçte çok önemli bir rolü var. Sizlerle birlikte şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. Biz bu yolu çalışan, üreten, ocaklarının dumanlarını tüttüren Afyonkarahisarlı kadınlarımızla birlikteyiz. Hanım kardeşlerimizin destekleri ile bu yolu hep birlikte yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin kadın teşkilatı ise Uluçay'a destek sözü vererek, seçim sürecinde aktif bir şekilde yer alacaklarını belirtti.

Özkaya; “Genç ve dinamik başkan adayımız Afyonkarahisar için şans”

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’da burada yaptığı konuşmada, “AK Parti olarak 2004’ten günümüze kadar Afyonkarahisar’da belediye adeta destan yazdık. 2024 yerel seçimleri sonrasında da Afyonkarahisar’da gerçek belediyeciliğin AK Parti’nin işi olduğunu tescilleyeceğiz. Bugün bazıları hayal satıyor. Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Bazı adaylar falan belediye bize destek olacak, filan kişi başkan seçilirse Afyon’a yardım yapacak diye vaatte bulunuyor. Biz ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Afyonkarahisar’da eşsiz ve dev eserleri hayata geçirerek daha yenilerini vatandaşlarımıza dokunan, vatandaşlarımızın yanında olan bir belediyecilik anlayışıyla hükümetimiz ve belediyemiz iş birliğiyle hayata geçirmeye Hüseyin Ceylan Uluçay başkanımız ile devam edeceğiz. Başkanımız Afyonkarahisar için bence bir şans genç dinamik çalışkan 2004 yılından itibaren teşkilatımızın her kademesinde görev almış bir dava arkadaşımız. İnşallah Afyonkarahisar 31 Mart’ta AK Parti belediyeciliği ile yola devam diyerek Türkiye 100. yılını Afyonkarahisar’da başlatmış olacak” dedi.

 

Ertürk; “Davamız için şevkle, gayretle çalışmaya devam edeceğiz”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ise yaptığı konuşmada kadın kolları teşkilatı olarak dün olduğu gibi bugün de dava için çalışmaya gayret etmeye devam edeceklerini belirti. Ertürk, “Her zaman olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın ve davamızın izinde gayretle şevkle çalışmaya devam edeceğiz. 31 Mart seçimlerimde bir kez daha Afyonkarahisar’da AK Parti’mizin bayrağını dalgalandırmak için hazırız kararlıyız. Belediye başkan adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay ile birlikte gönüller yaparak, çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız Allah’ın izniyle” ifadelerine yer verdi.

Toplantı, konuşmalarının ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile sonlandırıldı.

 


“Biz bu yolu, çalışan, üreten emek veren kadınlarımızla yürüyeceğiz”

“Biz bu yolu, çalışan, üreten emek veren kadınlarımızla yürüyeceğiz”