Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Bozan Köyü Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Derneği BozCemDer Derneği Başkanı Bayram Demir ve beraberindeki heyet Afyonkarahisar Valiliğine atanan Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BozCemDer Derneği Başkanı Bayram Demir ve beraberindeki heyet Vali Yiğitbaşı ile bir süre sohbet ederek hayırlı olsun temennilerini iletti. Samimi bir ortamda gerçekleşen hayırlı olsun ziyareti günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Ziyaret sonunda BozCemDer Derneği Başkanı Bayram Demir ziyaretin anısına Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı'na çiçek takdim etti. 

BozCemDer Derneği Başkanı Bayram Demir konuyla ilgili açıklamalarında, "Sayın valimizin bizlere gösterdiği o sıcacık ilgi ve alakasından dolayı kendilerine çok teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Ayrıca, sayın valimiz ile, köyümüzde yapılması gereken eksiklikler ve ihtiyaçlar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ve kendilerini Bozan Köyümüze özellikle davet ettik" dedi. 


BozCemDer'den Vali Yiğitbaşı'na Hayırlı Olsun Ziyareti

BozCemDer'den Vali Yiğitbaşı'na Hayırlı Olsun Ziyareti