Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz ve Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'a ziyaret esnasında Şuhut Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Ahmet Başkurt eşlik etti. 

Kaymakam Kaçmaz ve Başkan Bozkurt Şuhut İlçe Gençlik ve Spor Merkezinde devam eden çalışmalarla ilgili Müdür Başkurt'tan bilgi aldı.

Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz Şuhut İlçe Gençlik ve Spor Merkezinde devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarında, ''İlçemize yakışır bir Gençlik ve Spor Merkezi için çalışmalar şuanda hummalı bir sistemle devam ediyor. İnşallah çalışmalar kısa süre içerisinde bitirilerek kıymetli Şuhut'lu kardeşlerimizin hizmetine girecek. İlçemizin dört bir bulvarında Şuhut ilçemiz için gece gündüz demeden çalışmaları gönülden sürdürmeye devam edeceğiz'' dedi. 

Çalışmaların 2 ay içerisinde tamamlanacağının müjdesini veren Başkan Bozkurt konuyla ilgili açıklamalarında, ”Gençlik ve spor merkezinin çalışmaları başladı.Uzun süredir üzerinde çalıştığımız bir proje idi.Atıl bir binayı da topluma kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz.Çalışmalar 2 ay içerisinde planlandığı gibi giderse çalışma tamamlanıp açılacak.Emeği geçen herkese tüm hemşehrilerim adına teşekkür ederim”dedi.

 


Gençlik ve Spor İlçe Merkezinde Çalışmalar Tam Gaz Devam

Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz ve Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt Şuhut Gençlik ve Spor Merkezinde başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.