Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, ilçe ziyaretleri kapsamında Şuhut ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, ziyaretleri kapsamında AK Parti Şuhut İlçe Başkanlığı başta olmak üzere Şuhut Toprak Ofisleri Mahsulü ve Şuhut ilçemize bağlı Efe Köyü yolu güzergahında devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. İlk ziyaretini AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Harun Korkmaz, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve ilçe yönetimini ziyaret ederek gerçekleştiren Milletvekili Özkaya akabinde Şuhut Toprak Mahsulleri Ofisini ziyaret ederek burada çalışan personellerle bir araya geldi. Yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Özkaya buradaki ziyaretinin ardından Afyonkarahisar İl Özel İdare Müdürlüğü ve Şuhut Kaymakamlığı tarafından yapılan sıcak asfalt serme çalışmalarını yerinde inceledi. Şuhut Postası Muhabiri Recep Dikici'ye açıklamalarda bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya konuyla ilgili açıklamalarında, "bugün Şuhut Toprak Ofisleri Mahsulü Ofisi'mizdeyiz. İlçe başkanımız, belediye başkanımız ve ofis yetkililerimiz ile birlikte . Burası 1940'larda yapılan depolarımız. Şu anda haşhaş var karşı tarafta ise arpa ve bugday silolarımız var. Buradaki haşhaş kabuklarını Bolvadin'e gönderiyoruz. Buğday ve arpaya yer ayırıyoruz ayrıca yeni bir yer daha kiralandı. İnşallah Şuhut ilçemizde en yüksek fiyatta buğdayı ve arpayı çiftçilerimizden almaya devam ediyoruz.

Çiftçilerimiz şunu iyi bilsinler sayın cumhurbaşkanımız onların ürünlerini en yüksek miktarda alacak. ÇKS'de yeni güncelemeye göre en yüksek değerlerde ürünler tespit edilir. Hem fiyat hem miktar olarak tespit edilip toprak ofisleri mahsulü alıma devam ediyor. Süre sınırı yok toprak mahsulleri çiftçinin kara gün dostu olduğunu bir kez daha gösteriyor. Bütün hemşehrilerimiz ben randevu alamıyorum sıkıntı yaşıyorum diye düşünmesin. Gerekirse birlikte değil piyasayla 2 lira ile 4 lira arasında farkları var. Çok büyük bir miktar sizin ürününüzün gerçek değerini veren toprak ofisleri mahsulü ofisinde ürünlerinizi vermeye devam edin. Vatandaşlarımıza çiftçilerimize bereketli hayırlı bir yıl diliyorum. Bu yıl toprak ofisleri mahsulünün buğday ve arpa alımı ile sıkıntılar bize şunu gösteriyor. Buradan bütün iş adamlarına bir çağrıda bulunuyorum. Lütfen lisanslı depoculuk kurun. Lisanslı depoculukla ilgili bakanlığımızın çok ciddi bir şekilde destekleri var. Bu destekleri dikkate alarak lisanslı depoları şehrimizin üretim, hububat ve depoları farklı bölgelere kurup Dinar'da var, Emirdağ'da var, Bolvadin'e Çay'a, Sultandağına, Sinanpaşa, İhsaniye ve Şuhut'a bütün bölgelere kurmamız lazım. Vatandaşımızın hem tüccarın, hem üreticinin hem çiftçinin hepsinin güvencesi gerçek lisanslı depoculuk. Bütün hemşehrilerimize vatandaşlarımıza bir çağrıda bulunuyorum. Lütfen bu konuda bir araya gelelim kaynakları birleştirelim. Afyonkarahisar'ın çiftçisine gerçek bir güvenceyi temin edelim. 


Özkaya'dan Şuhut'ta Çiftçiye Önemli Açıklama

Özkaya'dan Şuhut'ta Çiftçiye Önemli Açıklama