Afyon Süper Amatör Liginin 4. haftasında Şuhut Belediye Hisarspor, Erkmen Spor'u deplasmanda 5-1 mağlup etti ve ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Afyon Süper Amatör Lig'in 4. haftasında Erkmen Spor ile Şuhut Belediye Hisarspor karşılaştı. Şuhut ekibi, Erkmen Spor'u 5-1 mağlup etti ve ligdeki ilk galibiyetini almayı başardı.

ŞUHUT BELEDİYE HİSARSPOR KAZANMASINI BİLDİ

Mücadeleyi Şuhut Belediye Hisarspor 5-1 kazandı. Şuhut Belediye Hisarspor, 29. dakikada Musa İrdem'in golüyle öne geçti. Yeşil beyazlar 31. dakikada Mahmut Talha Ersoy, 45+3 İbrahim Yeşil, 55. dakikada yine Musa İrdem ve 77. dakikada ise Berat Tınas'ın golüyle topu ağlarla buluşturdu. Ev sahibi Erkmen Spor'un ise tek golünü 89. dakikada Erkan Timur kaydetti.

ŞUHUT BELEDİYE HİSARSPOR, İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Ev sahibi Erkmen Spor bu sonuçla gectiğimiz hafta 2 haftalık yenilgi serüvenini İhsaniye Belediye Spor karşısında sonlandırırken ligin 4. haftasında ise Şuhut temsilcisi Şuhut Belediye Hisarspor karşısında 5-1'lik yenilgiyle haftayı mağlubiyetle kapattı. Şuhut Temsilcimiz Şuhut Belediye Hisarspor ise ligde talihsiz 3 hafta geçirirdi. Afyon Demirspor, Sandıklıspor, Salar Belediyespor yenilgisi ile kötü bir 3 hafta geçirdi. Yeşil beyazlı takımda bu hafta ortasında Başkan Abdullah Zeybek öncülüğünde bu kötü gidişata dur demek için takım adına kurban kesildi. Takıma yeni katılan futbolcuların da katkıları oldukça etkili oldu. Bu hafta deplasmanda Erkmen Spor'u 5 birlik skorla farklı yenen Şuhut Belediye Hisarspor ilk galibiyetini alarak şeytanın bacağını kırdı.

 

GELECEK HAFTA VE PUAN DURUMU

Şuhut Belediye Hisarspor ilk puanını alarak puan fikstüründe 3 puanla 9 sırada yerini aldı. Ligin bir sonraki haftasında ise Çay Çağlayanspor ile Şuhut Şehir Stadyumunda karşılaşacak.

Şuhut Postası Özel Haber:

Recep DİKİCİ


Şeytanın bacağını sonunda kırdılar! Şuhut Belediye Hisarspor'dan muhteşem geri dönüş

Şeytanın bacağını sonunda kırdılar! Şuhut Belediye Hisarspor'dan muhteşem geri dönüş