2021-2022 Süper Amatör Ligi Şuhut temsilcisi Şuhut Belediye Hisarspor, ligin 2. haftasında kendi sahasında Döğer Belediyespor'u ağırladı. Şuhut Belediye Hisarspor rakibi Döğer Belediyespor'u Serdar Başpınar ve Yücel Umut Oğuz'un golleri ile 2-1 yenerek 3 puanı kaptı. 

Şuhut Belediye Şehir Stadyumunda oynanan futbol müsabakasına, Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Umut Eroğlu, Şuhut Belediye Hisarspor Kulübü Başkanı Abdullah Zeybek, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, Şuhut İlçe Spor Müdürü Ahmet Başkurt, protokol üyeleri ve yüzlerce seyirci katıldı. İlk yarıya hızlı başlayan yeşil beyazlar oldukça iyi bir taktik sergileyerek ilk yarıda Serdar Başpınar'ın muhteşem kafa vuruşu ağlarla buluştu. Rakip takım Döğer Belediyespor ise ilk yarının son anlarında Ahmet Çakır'ın golüyle beraberliği yakaladı. Maçın ilk yarısı da beraberlikle sonuçlandı. 


İkinci yarı iki takımında kıyasıya mücadelesi ile başladı. Şuhut Belediye Hisarspor Döğer Belediyespor karşısında yıldız futbolcusu Yücel Umut Uğuz'un şahane kafa golüyle takımını 2-1 öne geçirdi. Şuhut Belediye Şehir Stadyumu'nda oynanan Süper Amatör Ligi 2. hafta futbol müsabakasında zaman zaman gergin anlar yaşanırken orta hakemin ise Şuhut Belediye Hisarspor Kulübü yöneticilerine yaptıkları baskılar ise gözlerden kaçmadı. Şuhut Belediye Hisarspor Döğer Belediyespor futbol müsabakası Şuhut Belediye Hisarspor'un 2-1'lik galibiyeti ile sonuçlandı. 


Maç sonunda Şuhut Belediye Hisarspor Kulübü Başkanı Abdullah Zeybek, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Umut Eroğlu, Şuhut İlçe Spor Müdürü Ahmet Başkurt, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli ve yöneticiler önemli bir 3 puana imza atan futbolcuları soyunma odasında ziyaret ederek tebriklerini iletti. 
Haber: Recep Dikici

 


Şuhut Belediye Hisarspor 2 Döğer Belediyespor 1

Şuhut Belediye Hisarspor 2 Döğer Belediyespor 1