Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi 4. Haftasında kendi sahasında Hocalar Belediyespor ile oynadığı futbol müsabakasında rakibini Saffet Dönmez (2) ve Ömürhan Aydın'ın golleriyle 3-0 yenerek hanesine 3 puanı yazdırdı. 

Şuhut Şehir Stadyumu'nda oynanan Süper Amatör Lig futbol müsabakasına, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İl Genel Meclisi Üyesi Umut Eroğlu, Şuhut Belediye Hisarspor Kulübü Başkanı Abdullah Zeybek, Şuhut İlçe Spor Müdürü Ahmet Başkurt, protokol üyeleri ve çok sayıda seyirci katıldı.

Şuhut Belediye Hisarspor İlk yarıda rakip oyuncular Belediyespor karşısında iyi bir oyun sergiledi. Yeşil beyazlar 2. dakikada Saffet Dönmez'in golüyle 1-0 öne geçti. Şuhut Belediye Hisarspor'un yıldız futbolcusu 22. dakikada yine topu ağlarla buluşturup kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek ilk devreye 2-0'lık skorla girdi. 
Şuhut Belediye Hisarspor kendi sahasında ağırladığı hocalar Belediyespor karşısında ikinci yarıda da adeta güzel bir futbol sergileyerek 48. dakikada Ömürhan Aydın'ın güzel golüyle aradaki farkı 3'e çıkardı. Zaman zaman gergin dakikaların yaşandığı futbol müsabakasında 90 dakika Şuhut Belediye Hisarspor'un 3-0'lık galibiyeti ile sona erdi. 
Haber: Recep Dikici

 


Şuhut Belediye Hisarspor Hocalar Belediyespor'u 3 Golle Geçti

Şuhut Belediye Hisarspor Hocalar Belediyespor'u 3 Golle Geçti