-Şuhut'lular Büyük Taarruz'un 100. Yılında Hüseyin Kağıt konseri ile coştu 

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Büyük Taarruz'un 100  Yılı etkinlikleri kapsamında Şuhut Kaymakamlığı ve Şuhut Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Hüseyin Kağıt'ın sahne aldığı açık hava konseri Şuhut'ları adeta coşturdu. 

Sağanak yağış dolayısıyla Şuhut Kapalı Pazar Yeri'nde düzenlenen açık hava konserine, Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, protokol üyeleri ve binlerce Şuhut'lu katıldı. Ses Sanatçısı Hüseyin Kağıt'ın sahne aldığı açık hava konserinde binlerce vatandaş coşkulu anlar yaşadı. Ses Sanatçısı Kağıt, birbirinden güzel oyun havalarıyla dinleyicileri tarafından tam not aldı. Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün ve Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt günün anlam ve önemine binaen bir konuşma gerçekleştirmesinin ardından Başkan Bozkurt tarafından Büyük Taarruz'un 100. yılına özel olarak yaptırılan yüzüncü yıl parasını Ses Sanatçısı Hüseyin Kağıt'a takdim etti. 
Şuhut Kapalı Pazar Yeri'nde düzenlenen açık hava konseri protokol üyeleri ve konserin düzenlenmesinde emek vermiş personellerin günün anlam ve önemine binaen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 


Şuhut'lular Büyük Taarruz'un 100. Yılında Hüseyin Kağıt konseri ile coştu

Şuhut'lular Büyük Taarruz'un 100. Yılında Hüseyin Kağıt konseri ile coştu