Büyük Taarruzun 100. Yılı Çevre Günü münasebetiyle

Şuhut Kaymakamlığı, Şuhut Belediyesi ve Şuhut İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliği ile Yaşanabilir Bir Dünya İçin Çevreni Koru, Geleceğini  Koru” sloganı ile düzenlenen Zafer Yolu Bisiklet Turu yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Şuhut Kaymakamlığı, Şuhut Belediye Başkanlığı, Şuhut İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Afyonkarahisar Bisiklet il Temsilciliği, Afyonkarahisar Perşembe Akşamı Bisikletçilerinin katılım ve destekleri ile düzenlenen ”Yaşanabilir Bir Dünya İçin Çevreni  Koru, Geleceğini Koru” sloganı ile düzenlenen 5 Haziran Dünya Çevre Günü 100.Yıl Zafer Yolu Bisiklet Turu yediden yetmişe yoğun bir katılımla gerçekleşti. Şuhut Atatürk Evi (Hacı Veli Konağı)

önünden başlayan Zafer yolu bisiklet turuna Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu,

Şuhut İlçe Gençlik Spor Müdürü Ahmet Başkurt, Şuhut İlçe Emniyet Müdürü Onur Bayram,

 

Afyonkarahisar Bisiklet il Temsilciliği, Afyonkarahisar Perşembe Akşamı Bisikletçileri ve Şuhutlu vatandaşlar katıldı.

Bisiklet turu başlamadan önce Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün ve Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt Afyonkarahisar Bisiklet il Temsilciliği Başkanı Osman Çoban’a plaket takdim etti. Şuhut Atatürk evi önünden Çakırözü köyüne ulaşmak için yola çıkan bisikletçiler belirlenen 2 noktada su molasıverdi.

Şuhut Keşkek evi önünde sonlanan bisiklet turu için Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün ve Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Çevre Günü 100. Yıl Zafer Yolu Bisiklet Turu etkinliği, tura katılan bisikletçilere Şuhut Keşkek Evinde tescilli Şuhut Keşkeği ikram edilmesi ile son buldu. 

 


Şuhut’ta Çevre Günü 100. Yılı için pedal çevirdiler

Şuhut’ta Çevre Günü 100. Yılı için pedal çevirdiler