19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Fener Alayı Yürüyüşü düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Şuhut'ta yüzlerce vatandaş ve ilçe protokolünün katılımıyla fener alayı yürüyüşü gerçekleşti. Şuhut Anadolu Lisesi önünden başlayan yürüyüş Türk Bayrağı ile Atatürk posteri ve müzikler eşliğinde kent meydanına kadar devam etti. Yürüyüşe çevredeki vatandaşlarda Türk Bayraklarıyla destek verdi. Kent meydanına kadar İstiklal Marşının okunmasıyla yürüyüş sona erdi. 


Fener Alayı Yürüyüşüne, Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Cumhuriyet Savcısı Burak Dağlı, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hasan Yassıkaya, Şuhut İlçe Emniyet Müdürü Onur Bayram, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı İnş. Müh. Ali Diren, İGM Üyeleri Umut Eroğlu, Gültekin Özdemir, Şuhut Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Ahmet Başkurt, eğitim camiası ve çok sayıda genç ile vatandaşlar katıldı.


Şuhut'ta Fener Alayı Yürüyüşü düzenlendi

Şuhut'ta Fener Alayı Yürüyüşü düzenlendi