Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde berber ve kuaförlerde Ramazan Bayramı öncesi yoğunluk başladı. 

Şuhut'ta Ramazan Bayramı'na saatler kala müşteri yoğunluğu yaşayan esnafların başında gelen berber ve kuaförler vatandaşların ihtiyacına cevap verebilmek için sabah erken saatlerde iş yerlerini açıp gece geç saatlere kadar mesai yaptı. Şuhut merkezde faaliyetlerine devam eden ,berberler ve kuaförler bayram hazırlığı yapan müşterilerle dolup taşarken, yoğunluk sebebiyle berberler ve kuaförler randevu sistemiyle çalışıyor. 


Kuaför Ferdi Arıevi konuyla ilgili açıklamalarında, "öncelikle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramının mübarek olmasını diliyorum. Bugün Ramazan Bayramı'nın arefesi. Sabahleyin erken saatlerde gece dört dört buçuk civarlarına kadar çalışma yaparak hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.


Uğur Ölmez ise konuyla ilgili açıklamalarında öncelikle herkese selamün aleyküm Hayırlı akşamlar hayırlı Ramazanlar. Berberde sıra bekliyoruz yoğunluktan dolayı, bütün müslüman aleminin Ramazan Bayramı'nı canı gönülden kutluyoruz. 


Bayram Yılmaz konuyla ilgili açıklamalarında, "Şuanda Ramazandan çıktık. Bayramın sevincini yaşıyoruz çok güzel iş güç anca toparlanabildik. Randevuyu bu saate aldık" dedi. 


Şuhutta kuaförlerde Arefe yoğunluğu

Şuhutta kuaförlerde Arefe yoğunluğu