Tarih: 03.08.2025 18:17

Baraklı’da Festival Coşkusu: Dayanışma ve Buğday Bayramı

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar'ın Evciler ilçesine bağlı Baraklı Köyü, bu yıl 2'ncisi düzenlenen Dayanışma ve Buğday Festivali ile büyük bir coşkuya sahne oldu. Köy halkının bir araya geldiği etkinlik, renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.
Festival programına, Evciler Kaymakamı Sümeyye Senanur Aykaç, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, MHP Denizli İl Başkan Yardımcısı İsmail Cirit, İGM üyeleri, Dinarlı işadamı Saffet Acar, belediye başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Köy meydanında gerçekleşen etkinlikte yöresel ürünler tanıtıldı, halk oyunları sergilendi ve çeşitli ikramlar sunuldu. Festival, Baraklı'nın hem kültürel zenginliğini hem de tarımsal üretim gücünü gözler önüne serdi. Etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları öne çıkarken, buğday üretiminin bölge için taşıdığı öneme de dikkat çekildi.
Katılımcılar, hem eğlendi hem de köyün kalkınması için atılan adımlara destek verdi. Festivalin gelenekselleştirilerek her yıl düzenlenmesi hedefleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —