Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Eroğlu ve Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Demirer, Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, ilçeye yönelik yürütülen çalışmalar ve kamu hizmetleri üzerine sohbet edilirken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, nazik ziyaretlerinden dolayı Başsavcı Eroğlu ve Savcı Demirer'e teşekkür etti.
Başkan Özaşkın, "Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Abdullah Eroğlu ve Cumhuriyet Savcımız Sayın Mehmet Emin Demirer'e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Kamu kurumları arasındaki iş birliği ve dayanışma, ilçemizin gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır" ifadelerini kullandı.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.