Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Pazar Mahallesi'nde çocuklar için sevindirici bir gelişme yaşanıyor. Mahalle Muhtarı Hasan Akar'ın girişimleriyle Şuhut Belediyesi tarafından başlatılan çocuk parkı yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Mahalle sakinlerinin uzun süredir talep ettiği park projesi, hem çocukların güvenli bir alanda oyun oynamasını sağlamak hem de mahalleye yeni bir sosyal alan kazandırmak amacıyla hayata geçiriliyor. Şu an altyapı düzenlemeleri ve oyun gruplarının montajına yönelik çalışmaların sürdüğü alanda, kısa süre içinde peyzaj düzenlemeleri de yapılması planlanıyor.
Konu hakkında açıklamada bulunan Muhtar Hasan Akar, "Mahallemizin en büyük ihtiyaçlarından biri çocuklarımız için güvenli bir oyun alanıydı. Bu konuda belediyemizle yaptığımız görüşmeler sonuç verdi ve çalışmalara başlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," dedi.
Şuhut Belediyesi yetkilileri ise parkın en kısa sürede tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağını belirtti.
Şuhut Postası Haber Merkezi
Recep Dikici