Tarih: 06.11.2025 13:00

Şuhut Cumhuriyet İlkokulu’ndan Filistin’e Anlamlı Destek

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Cumhuriyet İlkokulu bünyesinde düzenlenen "Filistin'e Destek Kermesi", öğrenci velileri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velileri, anlamlı bir dayanışma örneğine imza attı. Filistin halkına destek olmak amacıyla düzenlenen kermeste, öğrenciler ve aileler tarafından hazırlanan çeşitli yiyecek ve el emeği ürünler satışa sunuldu.

Elde edilen gelir, mazlum Filistin halkına yardım olarak gönderilecek. Etkinlik boyunca okul bahçesinde kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duyguları ön plana çıktı.

Okul yönetimi, kermese destek veren tüm öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve katkı sağlayan vatandaşlara teşekkür ederek, "Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin hem yardımlaşma bilinci hem de toplumsal duyarlılığı güçleniyor" açıklamasında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —