Tarih: 03.08.2025 22:03

Şuhut Millet Bahçesi’nde Akortrio Canlı Müziği Yoğun İlgi Gördü

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, Şuhut Belediyesi tarafından organize edilen yaz ayları konserleri kapsamında sahne alan Akortrio müzik grubu, dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Şuhut Millet Bahçesi'nde gerçekleşen konser, vatandaşların yoğun katılımıyla coşkulu bir atmosfere sahne oldu.

Etkinliğe katılan Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın da konser alanında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Özaşkın, kültürel etkinliklerin ilçe halkının kaynaşmasına katkı sunduğunu belirterek, benzer organizasyonların devam edeceğini ifade etti.

Vatandaşlar, konser için Şuhut Belediyesi'ne teşekkür ederken, özellikle yaz aylarında bu tür etkinliklerin ilçeye renk kattığını dile getirdiler.

Şuhut Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinliklerle ilçede yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini belirtti.

Şuhut Postası Gazetesi 

Recep Dikici 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —