Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, Şuhut Postası Gazetesi imtiyaz sahibi Gazeteci Recep Dikici, Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser'i makamında ziyaret ederek ilçe gündemine ilişkin istişarelerde bulundu.
Ziyarette Kaymakam Eser ile samimi bir ortamda bir araya gelen Gazeteci Dikici, merkez ve köylerde yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları, sürdürülen hizmetler ve planlanan yatırımlar hakkında kapsamlı bilgiler aldı. İlçenin genel durumu, kamu hizmetleri ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Kaymakam İzzet Cem Eser, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yerel basının toplumla devlet kurumları arasındaki köprü rolüne dikkat çekti. Gazeteci Recep Dikici ise nazik misafirperverlikleri dolayısıyla Kaymakam Eser'e teşekkür etti.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.