AFİHAD yönetimi Vali Çiçek'i ziyaret etti
AFİHAD yönetimi Vali Çiçek'i ziyaret etti
GÜNDEM
Yayın: 09 Temmuz 2021 - Cuma 06:26
Güncelleme: 09 Temmuz 2021 06:26
Haberi Sesli Oku
AFİHAD yönetimi Vali Çiçek

Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Yönetimi Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret etti.

Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Yönetimi Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette İnternet Habercileri Derneği ve Medya Birliği Dönem  Başkanı İsmail Ögeday, Vali Gökmen Çiçek'e 3. olağan genel Kurulunu yaptıklarını, Derneğin 2014 yılında kurulduğunu, 2014 yılından bu zamana kadar pandemi sürecine kadar aktif bir faaliyet içerisinde olduğunu ifadelendirerek, derneğin çalışmaları hakkında Vali Çiçek'e bilgiler verdi. 

Vali Çiçek ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İnternet Habercilerinin önemli ve güzel işler yaptığını, gerek habercilik anlamında gerekse, kamuyu aydınlatma anlamında önemli bir görevi üstlendiklerini ifade ederek, yaptıkları çalışmalardan dolayı yeni yönetimi tebrik etti. Ziyaret esnasında Valilikte bulunan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybekle de istişare eden yönetim Bir süre Başkan Zeybek'le de sohbet etti.

Karşılıklı fikir alışverişi sonrasında, günün anısına Vali Çiçek'e Plaket takdim eden Dernek ve Birlik Yönetimi Vali Çiçek'e teşekkür etti. Ardından ziyaret, çekilen hatıra foğrafının ardından sona erdirildi. Ziyarete Başkan Ögeday'ın yanısıra, Başkan Yardımcısı Soner Gürsan, Saadettin Ulusoy, Dilek Tür, Cemile Günaydın, Muhsin Çekdemir ve Muhittin Çekdemir katıldı.

Anahtar Kelimeler: AFİHAD yönetimi Çiçek' ziyaret
Cumartesi 32.2 ° / 17.9 °
Pazar 31.4 ° / 18.1 °
Pazartesi 32.4 ° / 18.2 °
  • BIST 100

    10741,55%-0,02
  • DOLAR

    40,65% 0,04
  • EURO

    46,94% 0,98
  • GRAM ALTIN

    4366,28% 1,56
  • Ç. ALTIN

    6992,00% 0,92