Afyonkarahisar’da Kapsamlı Asayiş Toplantısı:
Afyonkarahisar’da Kapsamlı Asayiş Toplantısı:
ASAYİŞ
Yayın: 12 Kasım 2025 - Çarşamba 18:58
Güncelleme: 12 Kasım 2025 19:03
Haberi Sesli Oku
Afyonkarahisar’da Kapsamlı Asayiş Toplantısı:

 Narkotikle Mücadele ve Güvenlik Konuları Masaya Yatırıldı

Afyonkarahisar’da kamu güvenliğinin sağlanması ve suçla etkin mücadele kapsamında önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında, İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen Aylık Genişletilmiş Asayiş Toplantısında kent genelinde yürütülen güvenlik çalışmaları kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Toplantıda, aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlar, narkotik suçlarla mücadele çalışmaları, trafik güvenliği, okul çevresi denetimleri ve kamu düzenini sağlamaya yönelik tedbirler ele alındı. Afyonkarahisar genelinde huzur ve güven ortamının sürdürülmesi için kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun önemine vurgu yapıldı.

Toplantıya; Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Kaya ile birlikte ilçe emniyet müdürleri ve ilçe jandarma komutanları katıldı.

Vali Yiğitbaşı, toplantıda yaptığı değerlendirmede vatandaşların huzuru ve güvenliği için yürütülen çalışmalarda kararlılıkla devam edeceklerini belirterek, suç ve suçlularla mücadelede tüm birimlerin koordineli hareket etmesinin önemine dikkat çekti.

 

Perşembe 13.5 ° / 4.8 °
Cuma 9.6 ° / 3.9 °
Cumartesi 10.8 ° / 4.7 °
  • BIST 100

    10640,86%0,61
  • DOLAR

    42,23% 0,03
  • EURO

    48,96% 0,08
  • GRAM ALTIN

    5714,08% 1,94
  • Ç. ALTIN

    9299,55% -0,01