AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Hasan Camcı İlk Toplantısını Yaptı

AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Hasan Camcı İlk Toplantısını Yaptı

AK Parti Şuhut İlçe Başkanlığında İlk Toplantı Yapıldı

Afyonkarahisar'ın AK Parti Şuhut İlçe Başkanlığı tarafından yeni atanan AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Hasan Camcı öncülüğünde İlk haftalık yönetim kurulu toplantısı yapıldı. 
 

AK Parti Şuhut İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantı, İlçe Başkanı Hasan Camcı öncülüğünde yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Birlik ve beraberlik kapsamında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Camcı ve yönetim kurulu üyeleri birbirleriyle tanıştı. 


 

“YENİ DÖNEM HEYECAN VE ŞEVKLE BAŞLADI”
Partinin birlik ve beraberliğini en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Hasan Camcı , yeni dönemin büyük bir heyecan ve şevkle başladığını belirleterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla, parti yöneticilerimizin direktifleriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yönetimimizi özenle, dikkatle belirledik. Yeni dönemin ilk toplantısını koordinatörümüz Hilmi Yıldız'ın katılımı ile gerçekleştirdik. İlçemizi hizmetle buluşturmak için çalışıyoruz. Alınan kararlar Şuhut ilçemiz için hayırlı olsun.” dedi.
Şuhut Postası Haber Merkezi 



Haberi Sesli Oku
Çarşamba 17.4 ° / 4.6 °
Perşembe 16.7 ° / 8 °
Perşembe 16.7 ° / 8 °
  • BIST 100

    9164,34%-0,66
  • DOLAR

    38,50% 0,04
  • EURO

    43,92% 0,08
  • GRAM ALTIN

    4069,32% -0,87
  • Ç. ALTIN

    6606,04% 0,00