Başkan Özaşkın ve Durmaz Çarşı Esnafıyla Bir Araya Geldi
Başkan Özaşkın ve Durmaz Çarşı Esnafıyla Bir Araya Geldi
POLİTİKA
Yayın: 14 Şubat 2026 - Cumartesi 19:30
Güncelleme: 14 Şubat 2026 19:31
Haberi Sesli Oku
Başkan Özaşkın ve Durmaz Çarşı Esnafıyla Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, ziyaret programları kapsamında ilçe çarşı merkezinde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Özaşkın, esnafların hal ve hatırlarını sorarak talep ve önerilerini dinledi.
Ziyaret programında Başkan Özaşkın’a, Ali Durmaz da eşlik etti. İlçe çarşı merkezindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden heyet, esnaflarla sohbet ederek ilçedeki ticari hayatın mevcut durumu hakkında istişarelerde bulundu.


“Esnafımız İlçemizin Can Damarıdır”
Ziyaret sırasında konuşan Başkan Özaşkın, esnafın yerel ekonominin temel taşı olduğunu vurgulayarak, “Şuhut’ta birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Esnafımız ilçemizin can damarıdır. Onların görüş ve önerileri bizim için yol göstericidir” ifadelerini kullandı.
Esnaflar da gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Özaşkın ve İlçe Başkanı Durmaz’a teşekkür etti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

Pazar 15.7 ° / 3.7 °
Pazartesi 15 ° / 4.1 °
Salı 11.2 ° / 3.7 °
  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41