BAŞKAN ULUÇAY’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN ULUÇAY’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
POLİTİKA
Yayın: 07 Temmuz 2022 - Perşembe 02:36
Güncelleme: 07 Temmuz 2022 02:36
Haberi Sesli Oku
BAŞKAN ULUÇAY’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Uluçay mesajında, bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren nadide günler olduğunu söyleyerek “vicdan ve merhameti hatırlatması en büyük arzumuzdur” dedi. 

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Bayramlar tüm dünya Müslümanları için birlik, kardeşlik, barış ve esenlik demektir. Dayanışma duygularının zirve yaptığı, dargınlık ve kırgınlıkların unutulması gerektiği nadide günlerdir. Kurban, kişinin kendisine hak gördüğü rızkı başkasına da hak görmesidir. Kurban Bayramı demek sadece kurban kesmek değil, paylaşmak, yardımlaşmak ve sevdiklerimizle bir arada ‘temas hassasiyeti’ gözetilerek güzel vakit geçirmek demektir” dedi.

“Vicdan ve merhameti hatırlatması en büyük arzumuzdur”

“Gönülleri yumuşatan Kurban Bayramının, insanlığa vicdan ve merhameti de hatırlatması en büyük arzumuzdur” diyen Uluçay sözlerini, “Kurban Bayramı’nın Suriye, Filistin, Doğu Türkistan ve Myanmar başta olmak üzere dünya üzerinde din kardeşlerimizin yaşadığı zulümlerin sona ermesine vesile olmasını, İslam coğrafyasının da aynı heyecanı her bayram yaşamasını ümit ediyorum. Aziz milletimizin ve Müslüman kardeşlerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik eder, Rab’bimden yılına kedersiz eriştirmesini dilerim” ifadeleri ile noktaladı. 

Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ULUÇAY’ KURBAN BAYRAMI MESAJI
Perşembe 35.8 ° / 18.6 °
Cuma 32.1 ° / 18.2 °
Cumartesi 32.2 ° / 17.9 °
  • BIST 100

    10619,00%1,26
  • DOLAR

    40,58% 0,01
  • EURO

    46,38% -1,05
  • GRAM ALTIN

    4270,58% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6924,72% -0,40