AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Uluçay mesajında “Efendimiz bütün güzel ahlakları ve güzellikleri toplamış, örnek bir kişidir” dedi.
Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz'in doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandili'ne daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
“Efendimizin ahlakını kelimelere sığdırmak zordur”
Uluçay mesajında “Efendimiz, üzerinde bütün güzel ahlakları ve güzellikleri toplamış, örnek bir kişidir. Onun ahlakını kelimelere sığdırmak çok zordur. Onun ahlakı Kuran ahlakıdır. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği gece olarak kutladığımız Mevlid Kandili, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın daha da pekişmesine vesile olacak en değerli gecelerdendir. Onun yaşayışı, onun hadis-i şerifleri, onun sünneti sayesinde insanlığın önünde aydınlık bir devir başlamıştır. Mevlit Kandili vesilesiyle ülkemiz üzerinde oynanan şer oyunlarının bitmesini, devletimizin bekasının galip gelmesini en içten dileklerimle istiyorum, arzu ediyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
-
BIST 100
16018,80%-0,43
-
DOLAR
44,18% -0,08
-
EURO
50,77% 0,49
-
GRAM ALTIN
7132,50% -0,04
-
Ç. ALTIN
11527,24% -0,36


