• A
  • A
  • A

Belediye Toplu İş Sözleşmeleri başladı

Belediye Toplu İş Sözleşmeleri başladı

Belediye Toplu İş Sözleşmeleri başladı

Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanlığı ile Afyonkarahisar Belediyesi arasında yapılacak olan 21’nci dönem Toplu İş Sözleşme görüşmelerine başlandığı bildirildi.

 

Afyonkarahisar Belediyesinde çalışan 72 üyeyi ilgilendiren toplu iş sözleşmelerinin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

 

Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin, ilk toplantının dün yapıldığını belirterek, böylelikle 60 günlük yasal sürecin başladığını söyledi.

İkinci toplantının 22 Aralık’ta yapılmasını kararlaştırdıklarını ifade eden Başkan Şahin, Belediye çalışanlarının enflasyona yenik düşürülmeden, geçimlerini rahat bir şekilde sağlamaları için masadan anlaşarak kalkmayı hedeflediklerini dile getirdi.



Haberi Sesli Oku
Anahtar Kelimeler: Belediye Toplu Sözleşmeleri başladı
Pazartesi 23 ° / 8 °
Salı 23.9 ° / 8 °
Çarşamba 26.2 ° / 10.4 °
  • BIST 100

    9311,88%-2,19
  • DOLAR

    38,85% -0,32
  • EURO

    44,87% -0,99
  • GRAM ALTIN

    4344,50% 1,44
  • Ç. ALTIN

    6989,75% 1,74