Edebiyat Topluluğundan herkese açık etkinlikler
Edebiyat Topluluğundan herkese açık etkinlikler
EĞİTİM
Yayın: 14 Aralık 2022 - Çarşamba 14:55
Güncelleme: 14 Aralık 2022 14:55
Haberi Sesli Oku
Edebiyat Topluluğundan herkese açık etkinlikler

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Gün FM işbirliğinde süren Kampüs programına AKÜ Edebiyat Topluluğu Akademik Danışmanı Araştırma Görevlisi Adnan Yıldız ve Topluluk Başkanı Yakup Çetinpala konuk oldu. Programda Yıldız ve Çetinpala Edebiyat Topluluğu ile ilgili bilgiler aktardılar.

 

Topluluklarının 2012 yılında Türk Dünyası Topluluğu olarak kurulduğu bilgisini aktaran AKÜ Edebiyat Topluluğu Akademik Danışmanı Araştırma Görevlisi Adnan Yıldız, “2018 yılında isim değişikliğine gidildi ve o günden bu yana Edebiyat Topluluğu olarak faaliyet göstermekteyiz. Ağırlıklı olarak sanat ve edebiyatla ilgili etkinlikler düzenliyoruz. Düzenlediğimiz etkinliklere hem öğrencilerimiz hem de vatandaşlarımız katılabiliyorlar” diye konuştu.

 

“Tüm bölümlerden üyelerimiz var”

 

Edebiyat Topluluğunu sadece kitap okumaktan ibaret bir topluluk olarak görülmemesi gerektiğini belirten Topluluk Başkanı Yakup Çetinpala, “Her öğrencinin katılabileceği, kültür ve sanata olan yeteneklerini keşfedip geliştireceği, eğlenebileceği ve en önemlisi de eğlenirken öğrenebileceği bir topluluğuz. Üniversitemizin tüm bölümlerinden üyelerimiz mevcut” dedi.

AKÜ Edebiyat Topluluğu’nun tüm yönleriyle tanıtıldığı programda ses bayrağımız Türkçemize sahip çıkmamız gerektiği vurgusu yapıldı.

Perşembe 9.8 ° / -0.5 °
Cuma 10.1 ° / 0.6 °
Cumartesi 10.6 ° / 0.8 °
  • BIST 100

    14144,23%-0,40
  • DOLAR

    42,72% 0,06
  • EURO

    50,23% 0,07
  • GRAM ALTIN

    5963,84% 0,93
  • Ç. ALTIN

    9603,36% 0,88