Hayırsever İş Adamı Recep Uluçay Vefatının Yıldönümünde Mevlid-i Şerif okutuldu
Hayırsever İş Adamı Recep Uluçay Vefatının Yıldönümünde Mevlid-i Şerif okutuldu
GÜNDEM
Yayın: 02 Ekim 2022 - Pazar 12:38
Güncelleme: 02 Ekim 2022 12:38
Haberi Sesli Oku
Hayırsever İş Adamı Recep Uluçay Vefatının Yıldönümünde Mevlid-i Şerif okutuldu

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde DANET ailesi tarafından, DANET'in Kurucu Hayırsever İş İnsanı Recep Uluçay'ın vefatının 1. yıl dönümü münasebeti ile özel bir düğün salonunda Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mevlit, Uluçay için dua edilmesinin ardından kılınan yatsı namazıyla sona erdi, DANET ailesi bir süre taziyeleri kabul etti.
Mevlid-i Şerif'e Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, Şuhut Postası Dijital Web Gazetesi İmtiyaz Sahibi Recep Dikici, İş insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler eşliğinde devam eden programında duygu dolu anlar yaşanırken, etkinlik İlçe Müftüsü Fatih Aytekin'in yaptığı dua ile son buldu. Programda DANET ailesi tarafından programa katılan vatandaşlara ikramda bulunuldu.

Perşembe 35.8 ° / 18.6 °
Cuma 32.1 ° / 18.2 °
Cumartesi 32.2 ° / 17.9 °
  • BIST 100

    10720,69%0,96
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    46,44% 0,25
  • GRAM ALTIN

    4310,81% 0,87
  • Ç. ALTIN

    6934,82% 0,15