Karanlık Ticaret’ten Voleybol Finali Öncesi Açıklama
Karanlık Ticaret’ten Voleybol Finali Öncesi Açıklama
SPOR
Yayın: 19 Ağustos 2025 - Salı 20:42
Güncelleme: 19 Ağustos 2025 20:45
Haberi Sesli Oku
Karanlık Ticaret’ten Voleybol Finali Öncesi Açıklama

Şuhut’ta düzenlenen Ali Önder İpek Voleybol Turnuvası’nda final müsabakasına çıkmaya hak kazanan Karanlık Ticaret Takımı, final maçı öncesinde yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Karanlık Ticaret, Kavaklı Spor ile oynanacak final karşılaşması öncesinde turnuva sürecinde yaşanan gerginliklere dikkat çekerek, “Sporun birleştirici ruhundan uzaklaşıldığını” ifade etti.
Basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Turnuva boyunca tırmanan gerginliğe hep birlikte şahit olduk. Futbol turnuvasında yaşanan kavgalardan sonra iptal kararı verildi, voleybol yarı finalinde çıkan olaylar nedeniyle ise final maçının seyircisiz oynanacağı bildirildi. Güvenlik gerekçesiyle alınan bu karara saygı duyuyoruz.”

Takım, güvenlik gerekçesiyle alınan kararı anlayışla karşıladıklarını ancak seyircisiz final oynamanın sporun ruhuna gölge düşürdüğünü belirtti. Ayrıca final maçına katılmama kararı aldıklarını da duyurdu:

“Turnuva boyunca yaşanan olaylar, sporun birleştirici gücünden uzak bir noktaya taşındı. Bu nedenle, tribünlerde yaşanabilecek olası durumların önüne geçmek amacıyla final maçına katılmama kararını üzülerek aldık.”

Karanlık Ticaret, Kavaklı Spor ve taraftarlarına teşekkür ederek ilerleyen tarihlerde dostluk maçı yapmaya hazır olduklarını da bildirdi:

“Kavaklı Spor’un oyuncu ve taraftarlarını verdikleri emekten ötürü kutluyor, ilerleyen bir tarihte talep gelirse Kavaklı’da dostluk maçı yapmak için hazır olduğumuzu duyuruyoruz.”

Cumartesi 15.8 ° / 5.7 °
Pazar 13.3 ° / 3.4 °
Pazartesi 15.4 ° / 3.1 °
  • BIST 100

    10720,36%-0,06
  • DOLAR

    41,81% 0,21
  • EURO

    48,58% 0,39
  • GRAM ALTIN

    5396,00% 1,10
  • Ç. ALTIN

    8923,84% -1,56