Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, MHP Şuhut İlçe Başkanı Ali Durmaz ve İGM Üyesi Mehmet Avcı yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltı programında bir araya geldi.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, ilçenin gündemine dair konular ele alındı. İlçenin gelişimi ve vatandaşların talepleri doğrultusunda yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, yaptığı değerlendirmede, teşkilatlarla sık sık bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, “Şuhut’un her alanda kalkınması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın ise birlik ve beraberlik mesajı vererek, ilçede sürdürülen projeler hakkında bilgi paylaştı.
Kahvaltı programı, karşılıklı iyi dileklerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
10720,69%0,96
40,59% 0,02
46,44% 0,25
4310,81% 0,87
6934,82% 0,15