“Öğretmenlik çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara hazırlama mesleğidir”
“Öğretmenlik çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara hazırlama mesleğidir”
POLİTİKA
Yayın: 24 Kasım 2020 - Salı 10:44
Güncelleme: 24 Kasım 2020 10:44
Haberi Sesli Oku
“Öğretmenlik çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara hazırlama mesleğidir”

Öğretmenler Günü nedeniyle bir basın açıklaması yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Öğretmenlik çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara hazırlama mesleğidir”


Öğretmenler Günü nedeniyle bir basın açıklaması yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, öğretmenliğin sadece edinilen bilgileri sınıfta öğrencilere aktarmak olmadığını ifade ederek bilgi yanında tecrübe ve irfanla çocukları ve gençleri geleceğe hazırlama mesleği olduğunu söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün öğretmenlere hayırlı olmasını diledi.

“Kutsal ve ağır bir mesuliyete sahip bir meslek”

Uluçay mesajında “Bu meslek kutsal olduğu kadar, ağır bir mesuliyete sahip bir meslektir. Sizler, emanet ettiğimiz evlatlarımızı titizlikle işliyor, onlara bilgi ile birlikte kişiliğinizi de katıyorsunuz. Öğretmenlik mesleğini sadece eğitim veren olarak görmek doğru değildir. Öğretmenlik bilgi ile birlikte tecrübe ve ilim irfan ile çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Bu yüzdendir ki eğitim sisteminin temel taşı öğretmenlerimizdir. Bu vesileyle görevi esnasında şehit edilen öğretmenlerimiz başta olmak üzere, vefat etmiş tüm öğretmenler için Allah’tan rahmet dilerim. Yurt içinde ve yurt dışında görev yapan tüm öğretmenlerimize yapmış oldukları bu kutsal görevde başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Cuma 32.1 ° / 18.2 °
Cumartesi 32.2 ° / 17.9 °
Pazar 31.4 ° / 18.1 °
  • BIST 100

    10743,2%1,17
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,52% 0,05
  • GRAM ALTIN

    4304,69% 0,13
  • Ç. ALTIN

    6928,30% 0,00