Paşacık Köyünde Yağmur Duasına Çıkıldı
Paşacık Köyünde Yağmur Duasına Çıkıldı
GÜNDEM
Yayın: 08 Mayıs 2022 - Pazar 07:32
Güncelleme: 08 Mayıs 2022 07:32
Haberi Sesli Oku
Paşacık Köyünde Yağmur Duasına Çıkıldı

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Paşacık Köyü Muhtarlığı ve köylülerin destekleriyle yağmur duası yapılarak eller semaya açıldı. 

Köy meydanında düzenlenen yağmur duasına, Şuhut Müftüsü Fatih Aytekin, Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hasan Yassıkaya, İl Genel Meclisi Üyesi Gültekin Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek, Muhtarlar Derneği Başkanı Fevzi Akar, Paşacık Köyü Muhtarı Doğan Pamuk, köy muhtarları ve yoğun köy sakini katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler eşliğinde devam eden yağmur duası, Şuhut Müftüsü Fatih Aytekin'ün günün anlam ve önemine binaen konuşmaları ve sofra duası ile sona erdi.

Protokol üyeleri yağmur duasının ardından Selevir Barajı ve çevresini gezerken adeta manzaraya hayran kaldı. Paşacık Köyü Muhtarı Doğan Pamuk ve köylüler misafirlere yemek ikramında bulunurken protokol üyeleri ve misafirler ise misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. 

Yağmur Duası etkinliği günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 

Cumartesi 32.2 ° / 17.9 °
Pazar 31.4 ° / 18.1 °
Pazartesi 32.4 ° / 18.2 °
  • BIST 100

    10741,55%-0,02
  • DOLAR

    40,65% 0,04
  • EURO

    46,94% 0,98
  • GRAM ALTIN

    4366,28% 1,56
  • Ç. ALTIN

    6992,00% 0,92