Satranç Müsabakaları tamamlandı
Satranç Müsabakaları tamamlandı
SPOR
Yayın: 13 Aralık 2022 - Salı 11:21
Güncelleme: 13 Aralık 2022 12:18
Haberi Sesli Oku
Satranç Müsabakaları tamamlandı

Türkiye Kupası Afyonkarahisar İl Birinciliği Satranç Müsabakaları tamamlandı.

 

Afyonkarahisar Çiğiltepe Spor Salonunda Türkiye Kupası İl Birinciliği Satranç karşılaşmaları genel kategoride 35 sporcunun katılımıyla tamamlandı. İl birinciliği karşılaşmalarını Mehmed Cihad Demirkesen birinci olarak tamamladı. 

Afyonkarahisar’da bir satranç müsabakasının daha sonuna gelindi. İl Birinciliği müsabakalarında; Mehmed Cihad Demirkesen birinci, Doğukan Özen ikinci, Nebi Bağrıaçık ise üçüncü olarak tamamladı.

Türkiye Kupasında sporcularımızdan dereceler bekliyoruz”

Karşılaşmaların kardeşlik duygusu içerisinde tamamlandığını belirten Satranç İl Temsilcisi Gökhan Çoban: “Afyonkarahisar satranç alanında kendisini bayağı bir geliştirdi. Müsabakalara ilgi ve katılım gün geçtikçe artıyor. Türkiye Kupası İl Birinciliği müsabakaları da kardeşlik duygusu içerisinde tamamladık. İlk üçe giren sporcularımızı ve turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ederiz. Türkiye Kupasında da sporcularımızdan dereceler bekliyoruz” dedi.

 

Karşılaşmaların tamamlanmasının ardından dereceye giren sporculara düzenlenen ödül töreni ile madalyaları,  Spor Hizmetleri Müdür Vekili Yılmaz Erşen tarafından verildi.

Anahtar Kelimeler: Satranç Müsabakaları tamamlandı
Cumartesi 32.2 ° / 17.9 °
Pazar 31.4 ° / 18.1 °
Pazartesi 32.4 ° / 18.2 °
  • BIST 100

    10741,55%-0,02
  • DOLAR

    40,65% 0,04
  • EURO

    46,94% 0,98
  • GRAM ALTIN

    4366,28% 1,56
  • Ç. ALTIN

    6992,00% 0,92