Şehidimiz İbrahim Imış Dualarla Anıldı
Şehidimiz İbrahim Imış Dualarla Anıldı
GÜNDEM
Yayın: 27 Mart 2026 - Cuma 15:31
Güncelleme: 27 Mart 2026 15:36
Haberi Sesli Oku
Şehidimiz İbrahim Imış Dualarla Anıldı

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde, 26 Mart 2018 tarihinde Suriye’nin Afrin bölgesinde görevdeyken bölücü terör örgütü mensuplarınca döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olan Şehit Piyade Uzman Çavuş İbrahim Imış, şehadetinin 8. yıl dönümünde dualarla anıldı.
 

Şehidimiz İbrahim Imış için ailesi tarafından dün Mevlid-i Şerif programı düzenlenirken, bugün ise cuma namazı çıkışında vatandaşlara ikramda bulunuldu. Programa il, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş yoğun katılım gösterdi.


Anma programına Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Vekili Maliye Binbaşı Ersoy Cansu, Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser, Şuhut İlçe Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Özcan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi P. Uzm. Çvş. İsmail Kumartaşlı, Şuhut Belediye Başkan Vekili İbrahim Tekin, Belediye Meclis Üyesi Aytekin Diren, MHP Şuhut İlçe Başkanı Ali Durmaz, Şuhut Belediye Hisarspor Kulübü Başkanı Mesut Çelikkanat ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.


Duygu dolu anların yaşandığı programda, şehidimiz İbrahim Imış için dualar edildi. Şehidimizin aziz hatırasının yaşatılmaya devam edeceği vurgulandı.

Anahtar Kelimeler: Şehidimiz İbrahim Dualarla Anıldı
Cuma Güneşli 15.2 ° / 4.1 °
Cumartesi Şiddetli yağmurlu 8.5 ° / 3.3 °
Pazar Orta kuvvetli yağmurlu 6.9 ° / 1.7 °
  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,45% 0,28
  • EURO

    51,21% -0,06
  • GRAM ALTIN

    6420,15% 2,79
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74