Şuhut Belediye Hisarspor, Artuk Çakırköy Spor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
Şuhut Belediye Hisarspor, Artuk Çakırköy Spor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
SPOR
Yayın: 18 Ekim 2025 - Cumartesi 11:53
Güncelleme: 18 Ekim 2025 11:57
Haberi Sesli Oku
Şuhut Belediye Hisarspor, Artuk Çakırköy Spor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Afyonkarahisar Süper Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Şuhut Belediye Hisarspor, bu hafta kendi sahasında konuk edeceği Artuk Çakırköy Spor karşılaşmasının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Şuhut Belediyesi Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen akşam antrenmanında, futbolcuların oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlemlendi. Teknik ekibin gözetiminde yapılan çalışmada takım, taktiksel varyasyonlar ve fiziksel dayanıklılık üzerine yoğunlaştı.

Kulüp Başkanı Mesut Çelikkanat ve Teknik Direktör Erdal Yüksel yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda, pazar günü saat 15.00’te oynanacak karşılaşmaya hazırlıklar tam gaz devam ediyor.

Takımda morallerin yüksek olduğu, futbolcuların ise galibiyet hedefiyle maça hazırlandıkları ifade edildi. Şuhutlu futbolseverler, hafta sonu oynanacak bu önemli mücadelede Şuhut Belediye Hisarspor’a destek vermek için stadyuma davet edildi.

Perşembe 11.8 ° / 3.3 °
Cuma 10.1 ° / 3.8 °
Cumartesi 10.2 ° / 3.7 °
  • BIST 100

    11036,82%-0,78
  • DOLAR

    42,43% 0,00
  • EURO

    49,58% 0,43
  • GRAM ALTIN

    5737,54% -0,12
  • Ç. ALTIN

    9320,33% -0,07