Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde Kaymakam İzzet Cem Eser, vatandaşların sorun ve taleplerini doğrudan dinlemek amacıyla düzenlenen “Halk Günü” toplantılarını sürdürmeye devam ediyor.
Kaymakam Eser başkanlığında, vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, başvuruda bulunan 30 vatandaşın istek, sorun ve talepleri masaya yatırıldı. Vatandaşların ilettiği her bir konu tek tek dinlenirken, çözüm için ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatlar verildi.
Toplantı sonrası konuşan Kaymakam Eser, vatandaşlarla buluşmayı önemsediklerini belirterek şunları söyledi:
“Bu toplantıları düzenli olarak yapmaya ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Her bir hemşehrimizi can kulağıyla dinlemek, sorunlarına çözüm üretmek, dertlerine derman olmak bizlerin öncelikli görevidir.”
Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada da Halk Günü toplantılarının belirli aralıklarla devam edeceği vurgulandı.
Şuhut Postası Haber Merkezi
10729,49%-0,92
41,25% 0,23
48,39% 0,65
4768,33% 1,64
7652,82% 1,73