Şuhutlu Başarılı Gençten Vali Yiğitbaşı’na Anlamlı Ziyaret
Şuhut'lu Başarılı Gençten Vali Yiğitbaşı’na Anlamlı Ziyaret
EĞİTİM
Yayın: 01 Şubat 2026 - Pazar 22:57
Güncelleme: 01 Şubat 2026 22:59
Haberi Sesli Oku
Şuhutlu Başarılı Gençten Vali Yiğitbaşı’na Anlamlı Ziyaret

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinin yetiştirdiği başarılı gençlerden biri olan, İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Ayşenur Gümüş, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı makamında ziyaret etti.
 

Eğitim hayatındaki başarılarıyla dikkat çeken Ayşenur Gümüş, 2023–2024 eğitim-öğretim yılında İmam Hatip Lisesi’ni okul birincisi olarak tamamlamasının ardından üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi’nde devam ediyor. Gerçekleştirilen ziyarette Gümüş; akademik kariyeri, gelecek hedefleri ve özellikle kamu yönetimi alanına dair düşüncelerini Vali Yiğitbaşı ile paylaşma imkânı buldu.


Ziyarette gençlerin eğitim yolculuğuna ve kamu yönetiminde nitelikli insan kaynağının önemine değinen Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Ayşenur Gümüş’ü elde ettiği başarılarından dolayı tebrik etti. Vali Yiğitbaşı, disiplinli çalışma, kendini sürekli geliştirme ve topluma fayda sağlayacak alanlarda sorumluluk üstlenmenin önemine vurgu yaparak, gençlere yönelik tavsiyelerde bulundu.
Gençlerin eğitimde ve kamu yönetiminde aktif rol almalarının, Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Vali Yiğitbaşı, başarılı öğrencilerin her zaman desteklenmesi gerektiğini belirtti.
 

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Pazartesi 6 ° / 1.8 °
Salı 4.2 ° / 0.1 °
Çarşamba 10.7 ° / 0 °
  • BIST 100

    16651,45%-0,07
  • DOLAR

    43,48% 0,19
  • EURO

    51,57% -0,90
  • GRAM ALTIN

    6786,60% -9,85
  • Ç. ALTIN

    11923,69% -6,97