Şuhutlu Gençler Yetenek Tarama Testinten Geçti
Şuhutlu Gençler Yetenek Tarama Testinten Geçti
SPOR
Yayın: 18 Eylül 2024 - Çarşamba 10:49
Güncelleme: 18 Eylül 2024 10:52
Haberi Sesli Oku
Şuhutlu Gençler Yetenek Tarama Testinten Geçti

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen yetenek tarama programı sonucunda seçilen 45 öğrenci, antrenmanlara başladı.
Bu program, geleceğin başarılı sporcularını keşfetmek ve yetiştirmek amacıyla gerçekleştirildi. Şuhut Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün koordinasyonunda yürütülen çalışmalar, öğrenciler ve aileleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl düzenlediği yetenek tarama programı, çocukların sportif yeteneklerini erken yaşta keşfetmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda, Şuhut ilçesinde de geniş katılımlı bir yetenek taraması gerçekleştirildi. Üçüncü sınıf öğrencileri arasından seçilen 45 yetenekli öğrenci, fiziksel dayanıklılık, hız, koordinasyon ve denge gibi çeşitli alanlarda yapılan testler sonucunda belirlendi.
Şuhut Postası Haber Merkezi 

  • BIST 100

    10486,09%0,35
  • DOLAR

    41,25% 0,02
  • EURO

    48,32% -0,46
  • GRAM ALTIN

    4816,21% -0,13
  • Ç. ALTIN

    7891,27% 1,14