Şuhut’ta 21. Zafer Yolu Şenlikleri Başlıyor
Şuhut’ta 21. Zafer Yolu Şenlikleri Başlıyor
GÜNDEM
Yayın: 20 Ağustos 2025 - Çarşamba 08:55
Güncelleme: 20 Ağustos 2025 09:01
Haberi Sesli Oku
Şuhut’ta 21. Zafer Yolu Şenlikleri Başlıyor

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde geleneksel hale gelen Zafer Yolu Şenlikleri bu yıl 21. kez düzenleniyor. Şuhut Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilecek etkinlikler, vatandaşları milli mücadelenin ruhunu yeniden yaşamaya davet ediyor.

Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, yaptığı açıklamada şenliklere sadece bölge halkını değil, dünyanın dört bir yanındaki vatandaşları da davet etti. Başkan Özaşkın, “Zafer ruhunu yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için düzenlediğimiz etkinliklerimize herkesi davet ediyoruz. Bu coşkuyu birlikte paylaşmak bizler için büyük bir gurur olacaktır” ifadelerini kullandı.

Şuhut’ta başlayacak şenlikler, çeşitli kültürel ve sanatsal etkinliklerle taçlandırılacak. Katılımcılar, hem tarihî bir yürüyüşün anlamını yeniden yaşama fırsatı bulacak hem de yöresel etkinliklerle keyifli anlar yaşayacak.

Şenlikler kapsamında müzik dolu günler de Şuhutluları bekliyor.

22 Ağustos’ta ünlü sanatçı Ali Kınık sahne alacak.

23 Ağustos’ta sevilen müzik grubu Grup Sarabant konser verecek.

24 Ağustos’ta ise sanatçı Yunus Coşar, sevenleriyle buluşacak.


Şuhutlular, üç gün boyunca düzenlenecek konserlerle unutulmaz bir müzik şöleni yaşayacak.

Anahtar Kelimeler: Şuhut’ . Zafer Şenlikleri Başlıyor
Çarşamba 31.1 ° / 15.3 °
Perşembe 31 ° / 13.5 °
Cuma 34.8 ° / 16.4 °
  • BIST 100

    11108,11%1,33
  • DOLAR

    40,92% 0,07
  • EURO

    47,77% 0,25
  • GRAM ALTIN

    4390,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    7062,33% 0,14