Şuhut’ta Altyapı ve Üstyapı Hamlesi: Mahalleler Yenileniyor
Şuhut’ta Altyapı ve Üstyapı Hamlesi: Mahalleler Yenileniyor
GÜNDEM
Yayın: 17 Eylül 2025 - Çarşamba 20:45
Güncelleme: 17 Eylül 2025 20:50
Haberi Sesli Oku
Şuhut’ta Altyapı ve Üstyapı Hamlesi: Mahalleler Yenileniyor

Şuhut Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü yol yapımı, kilit parke döşeme, park düzenlemeleri ve belediye binalarının tadilat çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, “Her mahallemize eşit hizmet götürmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Şuhut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında başlattıkları altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye yetkilileri; yol yapım ve genişletme, kilit parke döşeme, park çevre düzenlemeleri ve belediye bürolarının yenilenmesi gibi projelerin eş zamanlı ilerlediğini belirtti.

Son dönemde öne çıkan çalışmalardan bazıları Pazar Mahallesi’nde devam eden yol yapım ve genişletme çalışmaları ile Dağlı Sokak’ta yürütülen kilit parke döşeme işleri oldu. Yalı Mahallesi’ndeki Atatürk Evi karşısında bulunan parkta ise çevre düzenlemesi ve modern oyun gruplarının yerleştirilmesi çalışmaları titizlikle sürüyor. Bu çalışmalar mahallelerin ulaşım ve sosyal donatı altyapısını güçlendirmeyi hedefliyor.

Ayrıca çarşı merkezinde yer alan belediyeye ait bazı büroların çatı tadilatları da planlanmış olup, çalışmalar tamamlandığında hizmet alanlarının daha çağdaş ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Belediye yönetimi, bu tür yenileme yatırımlarının hizmet kalitesini artıracağını vurguluyor.

Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Tüm ekiplerimizle sahada yoğun bir mesai harcıyoruz. Bizim tek gayemiz Şuhut’a değer katmak. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek kalıcı ve kaliteli hizmetler sunmak için özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır” ifadelerini kullandı. Başkan Özaşkın’ın ilçeye yönelik yatırım ve hizmet vurguları belediyenin resmi duyuruları ve son etkinliklerinde de yer buluyor.

Belediye yetkilileri, yürütülen çalışmaların kısa vadede ulaşım konforunu ve kamu hizmet alanlarının kullanımını iyileştireceğini; orta ve uzun vadede ise ilçenin estetik görünümüne ve yaşam kalitesine olumlu katkı sağlayacağını belirtti. Yapılan çalışmaların vatandaşlarla koordineli yürütüldüğü, ihtiyaçların saha tespitleriyle belirlendiği ifade edildi. 
 

Çarşamba 30.6 ° / 12 °
Perşembe 18.4 ° / 7.4 °
Cuma 19.1 ° / 6.3 °
  • BIST 100

    11178,90%-0,04
  • DOLAR

    41,28% 0,11
  • EURO

    48,95% -0,07
  • GRAM ALTIN

    4893,10% 0,02
  • Ç. ALTIN

    7995,93% -0,37