Şuhut’ta Derbi Heyecanı: Galatasaray – Beşiktaş Maçı Dev Ekranda Coşkuyla İzlenildi
Şuhut’ta Derbi Heyecanı: Galatasaray – Beşiktaş Maçı Coşkuyla İzlenildi
SPOR
Yayın: 05 Ekim 2025 - Pazar 00:01
Güncelleme: 05 Ekim 2025 00:06
Haberi Sesli Oku
Şuhut’ta Derbi Heyecanı: Galatasaray – Beşiktaş Maçı Dev Ekranda Coşkuyla İzlenildi

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde Süper Lig’in 8. haftasında oynanan Galatasaray – Beşiktaş derbisi büyük heyecana sahne oldu. Şuhut Öğretmen Evi’nde kurulan dev ekranda bir araya gelen sarı-kırmızılı ve siyah-beyazlı taraftarlar, 90 dakika boyunca takımlarını büyük bir coşkuyla destekledi.

Yoğun katılımın olduğu etkinlikte taraftarlar, karşılaşmanın kritik anlarında tezahüratlarla salona heyecan kattı. Özellikle gollerde yaşanan sevinç ve son düdüğe kadar süren gerilim, salonu adeta stadyuma çevirdi.

Futbolseverlerden Büyük İlgi

Şuhutlu futbolseverler, Süper Lig’in dev karşılaşmasını birlikte izleyerek hem keyifli vakit geçirdi hem de derbi atmosferini paylaştı. Karşılaşmayı izleyen taraftarlar, dostane görüntüler sergileyerek maç sonrasında iki takım için de centilmence yorumlar yaptı.

Derbi 1-1 Berabere Bitti

Galatasaray’ın ev sahipliğinde oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona ererken, taraftarlar alınan sonucu birlikte değerlendirdi. Hem Galatasaraylı hem de Beşiktaşlı taraftarlar, derbi heyecanını Şuhut’ta dev ekranda yaşamanın keyfini çıkardı.

Cuma 14.9 ° / 4.9 °
Cumartesi 15.8 ° / 5.7 °
Pazar 13.3 ° / 3.4 °
  • BIST 100

    10726,98%-0,27
  • DOLAR

    41,81% 0,20
  • EURO

    48,34% -0,12
  • GRAM ALTIN

    5346,13% 0,17
  • Ç. ALTIN

    9067,45% 0,00