Şuhutta Zafer Kupası Heyecanı Başladı
Şuhutta Zafer Kupası Heyecanı Başladı
SPOR
Yayın: 05 Ağustos 2025 - Salı 08:42
Güncelleme: 05 Ağustos 2025 09:43
Haberi Sesli Oku
Şuhutta Zafer Kupası Heyecanı Başladı

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde geleneksel hale gelen Zafer Kupası Turnuvaları, Şuhut Belediyesi'nin öncülüğünde başladı. Bu yıl Şefik Köksal Futbol Turnuvası ve Önder İpek Voleybol Turnuvası adıyla organize edilen etkinliklerde ilk karşılaşmalar büyük bir heyecanla yapıldı.
Millet Bahçesi Spor Tesislerinde düzenlenen etkinlikte Kavaklı Spor ile Şuhut Dinamo karşı karşıya gelirken, Samanlık Spor ile Anayurt City'i 6-1 yendiği futbol müsabakasında mücadele nefesleri kesti. Tribünleri dolduran sporseverler iki takımın kıyasıya mücadelesine tanıklık etti.


Voleybol sahasında ise Efeler Spor ile Karanlık Ticaret Spor kozlarını paylaştı. Mücadele boyunca üstün performans sergileyen iki takım da izleyenlerden tam not aldı.
Turnuvanın açılışında konuşan yetkililer, etkinliklerin sporun birleştirici gücünü ortaya koyduğunu ve Şuhut gençliğine katkı sağladığını belirtti. Zafer Kupası’nın ilçede dostluk, rekabet ve spor ruhunu pekiştirmeyi amaçladığı vurgulandı.

Turnuva maçları önümüzdeki günlerde de devam edecek. Final müsabakaları ise Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek.

Haber Video: Recep Dikici 

 

 

 

Cumartesi Güneşli 6.5 ° / -0.7 °
Pazar Güneşli 8 ° / -1.6 °
Pazartesi Güneşli 7.7 ° / -1 °
  • BIST 100

    15703,40%-1,93
  • DOLAR

    44,06% 0,17
  • EURO

    51,19% 0,04
  • GRAM ALTIN

    7301,06% 1,68
  • Ç. ALTIN

    11854,23% 0,00