Türk Sağlık-Sen’den İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Türk Sağlık-Sen’den İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti
SAĞLIK
Yayın: 20 Haziran 2025 - Cuma 12:07
Güncelleme: 20 Haziran 2025 12:10
Haberi Sesli Oku
Türk Sağlık-Sen’den İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Ali Öztürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Hakkı Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Türk Sağlık-Sen heyeti, sendikal faaliyetler ve il genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. İl Temsilcisi Mehmet Ali Öztürk, ziyarette yaptığı açıklamada, “İlimizde sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde sunulması, çalışanlarımız arasında adaletin tesis edilmesi amacıyla her zaman iş birliğine ve dayanışmaya açık olduğumuzu ifade ettik. Sayın Müdürümüzün bilgi, birikim ve tecrübesinin ilimiz için önemli bir katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Ziyaret sonunda Türk Sağlık-Sen heyeti, nazik ev sahipliği ve gösterdiği misafirperverlik dolayısıyla İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk’e teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Pazartesi 31.3 ° / 16.8 °
Salı 32.6 ° / 16.2 °
Çarşamba 33.9 ° / 16.3 °
  • BIST 100

    10972,63%0,15
  • DOLAR

    40,66% 0,17
  • EURO

    47,36% -0,19
  • GRAM ALTIN

    4443,86% 0,22
  • Ç. ALTIN

    7119,76% 0,58