Yeşilay toplumumuz için cansuyu
Yeşilay toplumumuz için cansuyu
GÜNDEM
Yayın: 14 Aralık 2022 - Çarşamba 03:43
Güncelleme: 14 Aralık 2022 03:43
Haberi Sesli Oku
Yeşilay toplumumuz için cansuyu

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı Türkiye Yeşilay Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. 

Yeşilay’ın son dönemdeki etkili çalışmalarından dolayı gösterdikleri çabayı takdire şayan bulduğunu ifade eden Vali Yiğitbaşı şunları söyledi: 
“Böyle bir dönemde bu çalışmalar gerçekten anlamlı ve çok zorlu bir sorumluluk. Birbirinden farklı bu kadar çok bağımlılığı özendirici unsurlara rağmen, bu süreçteki verdiğiniz mücadele ve ortaya koyduğunuz emekleriniz son derece önemli. Dolayısıyla bu çalışmalar toplumuz için aynı zamanda bir can suyu oluyor. Bu vesileyle çalışmalarda sunduğunuz değerleri katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum sizlere.” 

Madde bağımlılığının yanında aynı zamanda dijital bağımlılıkla da mücadele edilmesi gerektiğini ifade eden Vali Yiğitbaşı özellikle oyun bağımlılığı konusunda bireylerin dikkatli olması gerektiğini vurguladı. 

Vali Yiğitbaşı, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Afyonkarahisar Şube Başkanı ve aynı zamanda Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya tarafından hediye kabulünün ardından günün anısına Türkiye Yeşilay Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu ile fotoğraf çektirdi.

Anahtar Kelimeler: yeşilay toplumumuz için cansuyu
Cumartesi 32.2 ° / 17.9 °
Pazar 31.4 ° / 18.1 °
Pazartesi 32.4 ° / 18.2 °
  • BIST 100

    10741,55%-0,02
  • DOLAR

    40,65% 0,04
  • EURO

    46,94% 0,98
  • GRAM ALTIN

    4366,28% 1,56
  • Ç. ALTIN

    6992,00% 0,92